KAMEN - USMM
Szigetelt hidraulikus váltó rendszer

> Takarékos

> Biztonságos

> Hatékony

Teljes hidraulikus váltó készlet egy hőforrással és két fűtés körrel.

  1. Háromutas szelep ESBE ARA 661 működtetővel
  2. Háromutas szelep ESBE ARA 661 működtetővel

A készlet tartalmazza:

  • Kamen SH 1NA2-OC hidraulikus váltó
  • 2 x 3 utas szelep ESBE ARA 661 működtetővel
  • 2 x Wilo 15/6 szivattyú
  • 4 x bimetál hőmérő 1 „golyóscsappal
  • Légtelenítő
  • Leeresztő szelep
  • 2 x visszacsapó szelep
ParaméterÉrték
Kapacitás2,8 l
Max. működési hőmérséklet70 KW
Max. folyam3,8 m3 / h
Max. nyomás6 bar
Max. működési hőmérséklet110 °C
Hidraulikus váltó testacél
Ár:517.000 Ft + àfa

A hidraulikus rendszerek,  hidraulikus váltó rendszerek kompakt hidraulikus egységek, amelyeket a hőforrás és két fűtési zóna hidraulikus elválasztására terveztek a PN-EN 12828 szabványnak megfelelően. A változattól függően az egyes zónák a hőforrás kimenetén kapott hőmérsékletű közeggel szállíthatók ( közvetlen fűtés körök, keverés nélkül), valamint a keveréssel elért alacsonyabb hőmérséklet.

A  szigetelt hidraulikus váltó használatával a rendszerben leválasztható a hidraulikus kazánkör (hőforrás) és a berendezés fűtőköre. Olyan rendszerekben ajánlott használni, amelyek egy vagy több azonos vagy eltérő működési paraméterű fűtőberendezésből állnak (kazán,vízteres kandalló,gázkazán, hőszivattyú stb.) És több fűtőkörből (pl. radiátoros fűtőkör, padlófűtési kör) HMV fűtőkör – mindegyik saját szivattyúval van felszerelve). A hidraulikus váltó lehetővé teszi a nyomás és az áramlás helyes kiegyenlítését a kazán és a befogadó telepítési oldal között, biztosítva a rendszer zavartalan működését és növelve a keringető szivattyúk élettartamát. A hidraulikus váltó másik funkciója a rendszer vezérlése és a szennyeződések elválasztása (ürítés), amelyet a leeresztő szelepen keresztül lehet eltávolítani. Ezenkívül a hidraulikus váltó viszonylag alacsony költséggel növeli a kazán élettartamát, megvédve a hőforrásba visszatérő víz túl alacsony hőmérsékletétől, megakadályozva az alacsony hőmérsékletű korróziót.

A hidraulikus váltó rendszer egy keverőcsoport, amelynek feladata a kazánba visszatérő alacsony hőmérsékletű víz kondenzáció képződésének megelőzése . Megszünteti a fűtőberendezés alacsony hőmérsékletű korróziójának jelenségét, meghosszabbítja annak élettartamát, biztosítja a rendszer optimális üzemi hőmérsékletét és növeli annak hatékonyságát.

Scroll to Top